Natuurkaartje van Maartje

Intussen fotografeer ik al heel wat jaar en het is tijd om mijn foto’s te delen.
Door te fotograferen wil ik laten zien hoe mooi de wereld is zoals hij is. Dat we er best een beetje zuinig op mogen zijn en er goed voor moeten zorgen. Van het gras tot aan de bergen, van een vogel tot aan een ree. Op deze aardbol leven we samen en je kan je laten verwonderen door de natuur in de buurt of verder weg. 

Deze natuurkaarten zijn gemaakt in verschillende landen en laten ieder op zijn eigen manier een stukje van de wereld zien. Zo hoop ik mensen te kunnen verwonderen en te laten beseffen op wat voor een mooie plek we leven.

Iedereen vind het leuk om een kaartje te krijgen. Of het nu voor een verjaardag is, iemand beterschap te wensen of zomaar, een kaartje kan altijd!
Met deze natuurkaartjes ontdek je dan ook nog een stukje van de natuur.

Inmiddels zijn er zestien verschillende kaarten, van landschap tot wildlife. Er zijn tien kaarten met een tekst voorop en vijf kaarten zonder tekst. Op de achterzijde is veel ruimte om een eigen boodschap te schrijven.

Met tekst:
// Hieperdepiep
// Knapperd
// Zomaar
// Laten we uitwaaien
// Lekker niksen mag
// Liefs
// Hoera
// Hupsakee
// Veel geluk
// Fleur op
// Kanjer

Zonder tekst:
// Klaprozen
// Zonsopgang
// Puffin
// Herten
// Lepelaars

De ansichtkaarten zijn verkrijgbaar voor € 1,00 per stuk. 
Stuur een mailtje naar info@maartjebogaerts.nl of gebruik onderstaand formulier en ze komen zo snel mogelijk jouw kant op.

Nieuwe kaarten